27.06.2011

2009/-10: Stoff og Stil-mønster

Stoff og Stil sine mønster med har eg ikkje brukt så veldig mykje. Dels fordi eg ikkje har funne modellar som har passa, dels fordi dei berre kjem i éin storleik pr. mønster. Men ikkje minst fordi mønstera har inkludert saummonn utan at den er teikna på mønsteret, og det er vanskeleg og uoversiktleg å gjere endringar.
Oktober 028
Oktober 030
Ribb-applikasjon à la Annwes
Oktober 035
Denne kjolen er sydd etter samme mønster som øvste kjolen, men ein god del endra. Faldane framme er tekne bort, og front-mønsteret er klipt opp for å kombinere to stoff. Under: Pyntelapp kanta med skråband.
Oktober 038
IMG_7331
Dette mønsteret er mykje klipt opp før stoffklipping. Den lilla kanten er ribb-kant, av skråbandsaktig type. I den øvre saumen i ermet er det biseband, sydd med anorakksnor inni.
IMG_7327
Biletet under: Jakka bak. Mønsteret på dei beige områda er sydd på måfå med rettaum med raud dongeritråd frå Stoff og Stil. Hugs broderinål med stort nålauge om du syr med så tykk tråd.
IMG_7328
Januar 2010 174
Januar 2010 175
Her har eg også sydd med dongeritråd, men fyrst nåla på eit papir ( i dette tilfellet eit matpapir) med teikning på som syguide.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

-Kjempekoseleg om du har lyst til å seie hei!
-You're welcome to place comments in english!
-Svenska kommentarer gjör mig glad, danske kommentarer er sjov!
-Ich verstähe auch ein bischen deutsch, doch ist englisch mehr sicher, you're welcome anyway!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...