28.06.2011

Bodyar

Bodyar er veldig greie å sy når ein har coverstitch-maskin med eit (velfungerande) kantebandsapparat. Det finst andre måtar å kome til målet på, men desse er sydd med kantebandsapparat på Coverproen.
Ved tettsitjande halskant syr eg inn splitt med knepping i bodyens venstre skulder, sjå tutorial til høgre i bloggen.

IMG_9019
På desse er mønsteret klipt opp før stoffklipping, pass på at du stiller opp diff’en før du syr dei tverrgåande saumane på brystet om du syr på overlock, elles blir saumen bylgjete (viktigare jo meir stretch det er i breidda på stoffet).
IMG_9020
IMG_8805
IMG_8788
IMG_8812
IMG_8809

2 kommentarer:

  1. Hei,hei. Tilfeldigvis fant jeg siden din i kveld og ble så glad,for du lager så mye fint og forklarer så godt, tusen takk. Jeg er ny i "faget" og MÅ ha mønster for å få til å sy noe som helst. Jeg likte så godt disse bodyene du har sydd. Har du mønster på de, eller har du tips om hvor jeg kan finne det? tusen takk for at du øser av din kunnskap til slike som meg som gjerne vil lære å sy,men mangler kunnskap og erfaring. Ha en fin helg.

    SvarSlett
  2. Hei igjen, så hyggeleg tilbakemelding å få, takk skal du ha :-) Når det gjeld desse bodyane er dei sydd etter mønster eg teikna sjølv. På den tida var det ikkje noko særleg bodymønster å få tak i. Seinare har det kome bodymønster i boka til Heilt Spesiell og Jubel, den boka som kom ut for eit par år sidan. Deira mønster er nokså smalt. Elles kan du bla gjennom blada til Ottobre på heimesida deira ottobredesign.com, tidlegare har dei selt lausnummer. Lenge sidan eg har vore på heimesida deira nå. Dei har vore (litt mykje) rommelege i mønstera, men eg trur dei la om for eit par eller tre år sidan, synest nokre mønster eg prøva då var smalare. Lykke til i mønsterjakta og syinga! Beste helsing Anne Kristin

    SvarSlett

-Kjempekoseleg om du har lyst til å seie hei!
-You're welcome to place comments in english!
-Svenska kommentarer gjör mig glad, danske kommentarer er sjov!
-Ich verstähe auch ein bischen deutsch, doch ist englisch mehr sicher, you're welcome anyway!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...