04.11.2011

T-skjorte: “Vi vil ha sommar!”

Det er ikkje så veldig lenge sidan det var sommar, men det er lov å drøyme om neste sommar :-) Eg har i lang tid gått og sikla etter dette stoffet med havmotiv, og då eg kjøpte ei reste-forundringspakke med stoff frå Citronedesign.no, var eg så heldig å få med eit lite stykke av stoffet. Jippi! T-skjorta er forresten sydd i str. 4 år.

DSC_0840dok

DSC_0843dok

DSC_0845

“Oj, der klipte eg bylgjestoffet opp ned”. Men så kom eg til å tenkje på at ei syglad venninne tidlegare har sagt at ho med vilje brukar stoffet opp ned, fordi då ser bylgjene meir snille ut. Og jo meir eg ser på dei, jo meir tenkjer eg at båe sider går like fint å ha opp, og eg er einig i at bylgjene ser litt meir hissige ut når spissane vender opp… Tenkte du over kva for ein veg bylgjestoffet låg, før du las dette avsnittet? :-)

Mønster/design: Eige

Materiale: Ulike jerseyar frå Cetho designs/Citrone design. Ribb frå Stoff og Stil.

 

DESIGN BY ANNWES liten versjon

4 kommentarer:

 1. Nei jeg tenkte IKKE på hvilken vei det stoffet var:) Ble bare så opptatt av de utrolig flotte fargene i hele plagget, passet virkelig godt sammen.Ei nydelig t-skjorte!

  SvarSlett
 2. Nå må jeg bare legge inn en komentar her! Har fulgt med på bloggen din en liten stund nå, og blir så inspirert! Og for en produksjon!! Du er flink, og det er så mye morro og fint du lager.

  Hilsen en amatør, som kommer seg :)

  SvarSlett
 3. Kom over bloggen din i dag, og ble mektig imponert. Masse fint, masse fin inspirasjon og mange fine tuter, som jeg kanskje prøver meg på senere. Ville bare si at jeg har lagt deg til på bloggen min som en av bloggene som kommer opp på siden (siden dette blir en blogg jeg følger hyppig). Lykke til med videre produskjon.T-skjortene du har laget, var knall fine!!Hærlig farger

  SvarSlett
 4. tenkte ikkje over kva veg stoffet var før eg las det under. Syns det godt kan brukast begge vegar!=)
  KJempe fin t-skjorte!=)

  SvarSlett

-Kjempekoseleg om du har lyst til å seie hei!
-You're welcome to place comments in english!
-Svenska kommentarer gjör mig glad, danske kommentarer er sjov!
-Ich verstähe auch ein bischen deutsch, doch ist englisch mehr sicher, you're welcome anyway!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...