06.10.2011

Skjørt i glade fargar!

Her om dagen blei vi bedt i bursdagselskap til ein tre-åring.  Eg nytta sjansen til å teste det nye skjørtemønsteret på interlock, og med seks panel får ein ei god sjanse til å kombinere mange ulike stoff, jippi!

DSC_0116

Biletet over blei ein smule skarpt i fargane, under er det to bilete av skjørtet liggande flatt, framsida fyrst, deretter baksida:

DSC_0112

DSC_0113

Einaste forskjellen som skil framme og bak, er saumen i ribben, så eigentleg kan ein velje sjølv kva ein vil ha framme og bak…

Under er det eit bilete av eigen jentunge med testutgåva av skjørtet, dette skjørtet er sydd i nokså tynn stretch-cordfløyel:

DSC_1076kompr

Mønster:

Eigenteikna. Ribb (Stoff og  Stil sin); livvidde x 0,8 (livvidda tar eg ut frå tabell i Aldrich, som du også kan finne her.) Ribben er 9 cm djup, og startar litt nedanfor livnivå.

Materiale:

Skjørt 1: Interlock frå Cetho, unntatt det oransje med rektanglar på som er kjøpt på Etsy eller Ebay,  www.fabric.com har det også. Ribb frå Stoff og Stil.

Skjørt 2: Trykt stretch-cordfløyel frå www.fabric.com.  Ribb frå Stoff og Stil.

Båe skjørt har foldover elastic 5/8” frå Hobovian på Etsy/Ebay. Sydd på med kantebandsapparat frå Sharpsewing/Ebay på Coverproen, slik blir det sjåande ut:

 DSC_0118

2 kommentarer:

  1. Fiiiint! Kanskje jeg skulle prøve noe likende. Har en plan om et skjørt i olastoff, med ribblinning. Vi får se hva det blir.... :-)

    SvarSlett

-Kjempekoseleg om du har lyst til å seie hei!
-You're welcome to place comments in english!
-Svenska kommentarer gjör mig glad, danske kommentarer er sjov!
-Ich verstähe auch ein bischen deutsch, doch ist englisch mehr sicher, you're welcome anyway!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...