27.01.2016

Fjorårets stoff-shopping på Midt-Jylland

Dette er ikkje ei barne-t-skjorte! Den er i min manns eige Smile

Ferieshopping på Jylland:

I fjor sommar ferierte vi i Billund, og eg tok meg ein tur opp til Ikast og vidare ut til Herning og Videbæk.

Eg hadde ein himmelsk shopping-tur til Jydsk stoflager i Ikast for ca 5 år sidan, og var dengong også ein tur til Herning. Eg var innom i Ikast i fjor også. Men utan den store sydilla lenger, og utan inntrykk av dei heilt store prismessige kuppa, førte mangelen på kortterminal til at eg raskt køyrde vidare utan å handle. (Dei tok Dankort, trur eg, men ikkje Visa/Mastercard).

Neste stopp var Kølkær stoff og hobby i Herning. Eg har ikkje flygd så godt med i stoffmarknaden dei siste 3-4 åra, men der fekk eg verkeleg sett kor mykje som har skjedd på jerseyprint-fronten! Eit enormt utval. Deriblant stort utval frå blant anna kjente filmar. Minions, Frost, Avengers, osv. Stoffet i t-skjorta ovanfor er frå Kølkær. Eg reiste derifrå med ein god del jersey-print. Pris? Hugsar eg ikkje i farta, men det var sommarsalg med 20% avslag på alle stoff, så i praksis gav lik pris i norske og danske kroner, med den dårlege kronekursen. Kølkær tok Visa/Mastercard!

Til slutt tok eg turen ned til Videbæk. Her hadde dei ikkje like stort utval som Kølkær totalt sett og spesielt ikkje på print-fronten, men dei hadde likevel eit variert utval av bekledningsttoff og nokre print dei ikkje hadde på Kølkær. Så eg syntest det var verdt turen. NB: Heller ikkje her tok dei Visa/Mastercard, så eg måtte rusle litt opp i gata for å finne minibank.

 

Her har vi min kjære, ikledd t-skjorte sydd av ein relativt tykk, stødig og god interlock-jersey kjøpt hjå Kølkær.

Båe t-skjortene er sydd av eit mønster eg laga ved å teikne av ei av t-skjortene hans. Til Minions-t-skjorta var det ikkje nok stoff, så då får ein trikse det til med innslag av andre stoff i ermane.

1 kommentar:

  1. Fine t-skjorter begge to😃 Likte spesielt godt måten du satte sammen stoffene på den med minions

    SvarSlett

-Kjempekoseleg om du har lyst til å seie hei!
-You're welcome to place comments in english!
-Svenska kommentarer gjör mig glad, danske kommentarer er sjov!
-Ich verstähe auch ein bischen deutsch, doch ist englisch mehr sicher, you're welcome anyway!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...