10.05.2012

Stoffbutikkar på Midt-JyllandDette kartet har lege upublisert ei stund, på tide å få det ut på web'en! Vi skal nemleg til Danmark i sommar, og   det er på Danmarksferiane våre at eg kjøper inn ein stor del av stoffet eg brukar. Eg ser ikkje bort ifrå at det kan kome linkar til andre område i kartet etterkvart, men eg kan dessverre ikkje love å halde kartet oppdatert i høve til nedlagde eller feriestengte butikkar.

SJEKK DERFOR INTERNETT, ELLER EVT. RING BUTIKKEN, FOR Å SJÅ OM BUTIKKEN FRAMLEIS EKSISTERER/HAR OPE FØR DU REISER TIL DEN, OM DU IKKJE HAR LYST PÅ BOMTUR!

Vis Stoffbutikkar/stofbutikker Midt-Jylland i et større kart
Tusen takk til alle som har kome/kjem med tips til stoffbutikkar som er verdt eit besøk på Midt-Jylland! (Tips gjerne også om du ser at nokon av butikkadressene i kartet ikkje stemmer lenger, på førehand tusen takk for hjelpa!)

Juli 2012: Sjå omtale av ein del av butikkane på Midt-Jylland her.

5 kommentarer:

 1. Jeg bor selv i Øst-/Midtjylland og handler "basisting" i Stof & Stil, som findes i Herning og Tilst ved Århus. Men jeg antager, du kender S&S?

  Derudover handler jeg mest på nettet.

  Glædelig torsdag og god ferie.
  Kirsten

  SvarSlett
 2. Jeg er så heldig å bo bare noen kilometer ifra Stoff og Stil-butikk, og hendler også mye basis-ting der. Danmark har mange fine nettbutikker, men det er så dyrt å sende til Norge, at en reise til Danmark må utnyttes til shopping :-) Takk for kommentaren, hyggelig å høre fra en stoff-shopper i Danmark!

  SvarSlett
 3. Det finnes jo så masse flotte stoffer i Danmark!


  Oversikten din er super, jeg skal ha den i minne når vi selv reiser til DK i sommer.

  SvarSlett
 4. Hei! Jeg har just kommet hjem fra Danmark med noen meter i bagasjen ;) Jeg vil anbefale "Stof og Stuff" i Badstuegade i Århus. (kunne ikke se at den var med i oversikten din ;) ) I tillegg ligger "skumhuset" i samme gate :) Førstnevnte hadde stretch stoffer fra bl.a mjuka tyger og stenzo :) Sistnevnte hadde nok mest møbel/interiørtekstiler, men de hadde også endel vevd bomull med artige og fine mønstre :) God stoffjakt i Danmark!

  Hilsen Kristin/lykkefanten

  SvarSlett

-Kjempekoseleg om du har lyst til å seie hei!
-You're welcome to place comments in english!
-Svenska kommentarer gjör mig glad, danske kommentarer er sjov!
-Ich verstähe auch ein bischen deutsch, doch ist englisch mehr sicher, you're welcome anyway!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...