09.07.2013

Teikn ditt eige guttetights-/jerseybukse-mønster!

Er du klar til å kaste deg ut i mønsterkonstruksjon?

mønster guttetights block smakebit

Her er ein smakebit på instruksjonane til korleis du kan lage ei smal jerseybukse. Buksa er tight, men ikkje så ettersitjande som tradisjonelle tights til jenter. Nokså lange i beina, men med ribb nedst som held buksebeina på plass.

Fullversjonen i pdf kan du hente ned her. (Gratis )

Slik ser buksene ut:

DSC_0925 copy

Instruksjonane er teikna etter inspirasjon frå Saftis sine tights som blant anna kan sjåast i dette blogg-innlegget på Skrekk og Gru-bloggen hennar.

Sjølve tutorialen er min eigedom, men mønsteret du teiknar ut frå den er ditt, og du må gjerne sy for salg av det. Ved å endre ledighetsvidder kan ein bruke samme framgangsmåte for å lage “jentetights” så vel som lausare bukser. Sjå ikkje bort frå at det kjem oppgraderingar for fleire ulike bukser etterkvart :-)

1 kommentar:

  1. Beklager, eg hadde ikkje kryssa av på å dele med alle med linken, men det er gjort nå. Sei ifrå om delinga ikkje er fullstendig, om ein ikkje får tatt utskrift, til dømes!

    I'm sorry, I forgot to check the box for sharing with everyone who has the link in Google Disk, I hope it works now! (I have added in the sharing settings those who have sent a request, but for some reason, not everybody got on the list. Anyway, the link should work now :-)

    SvarSlett

-Kjempekoseleg om du har lyst til å seie hei!
-You're welcome to place comments in english!
-Svenska kommentarer gjör mig glad, danske kommentarer er sjov!
-Ich verstähe auch ein bischen deutsch, doch ist englisch mehr sicher, you're welcome anyway!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...